Saturday, November 15, 2008

shooting day!

its shooting day! my ex boss, the one masa praktikal, kak azni mintak kitorang,aku ngan boy jadi talent untuk MIMOS punye corporate video.hehe.kene act as a student je. the best we can do la kan?hahha.kol 8 pagi dah terpacak kat stesen lrt bukit jalil.the best thing is, aku ngan boy food poisoning.haha.u know what is like la kan.nak sarapan pon takut.kang teburai masa tengah shooting,sape susah?tanak aku.hahaha.tunggu punye tunggu,start shooting around 10 am. sekitar lrt tu ngan dalam the tren itself.masa dalam tren tu segan gak ah en.haha.im was so malu.ye la kan.orang tengok la,ape la.tapi takpe.kitorang dibekal kan dengan seorang bodyguard.haha.cool tak?jalaludin hasan pon belum tentu ada bodyguard kalau dia naik lrt.haha.ape lagi,kitorang buat relek je la kan.haha.abes shoot around 3,terus ke sunway,dah janji ngan lille nak jumpe.lepaklepak situ jap,then balik.ohhh.penat.

bai bebeh.nak baringbaring now.pening sudah.

2 komen:

s h e d a November 28, 2008 at 12:02 AM  

nk tgk video klip!

wantuutri November 28, 2008 at 1:04 AM  

ahha.cant show it to the public.its P&C