Monday, December 29, 2008

pmr result

kepada adek gemok yang aku sayang,

semoga dapat keputusan cemerlang esok!

8A kot?
haha,jangan jadi cam abang abang ang yg kurang bijak sket.haha.

ni ha gambaq dia.



goodluck!
insyaAllah!

Sunday, December 28, 2008

selamat tahun baru!

sempena 1 Muharam 1430
mesti la nak cakap pasal tahun baru,azam aku tahun baru ni,
tak lain tak bukan,

tanak tinggal sembahyang.

ade la lagi kan azam azam kecil,
tapi yang aku taip kat atas tu,
aku punya main azam.
tertinggi dalam list.

InsyaAllah,
akan ku usahakan bersungguh sungguh.

macam macam alasan dah ada skarang ni,
kerja banyak lah,
tak cukup tido lah,
yang itu, yang ini,
macam macam lah.
soooo.yeah.tu azam aku.
tanak tinggal sembahyang.

dulu boleh,kenapa skarang tidak?
sebab dulu duduk kat rumah keluarga?
rumah yang ada mama and abah nak kejut bangun subuh,
nak ingatkan bila dah zohor,
nak cubit bile tido time asar,
nak tenung ujung ujung mata masa tengok tv time maghrib,
nak tanya "dah isyak dah?" sebelum kita tidur?

insyaAllah,

"Ya Allah, tolong lah hamba mu yang pemalas ni.buka kan lah hatiku, keluargaku, kawan kawanku untuk taat mengamalkan perintahmu Ya Allah."
amin amin amin.

selamat tahun baru!
[^_^]

doa awal dan akhir tahun

dah nak tahun baru kawan kawan!

ni ha,just nak share.
baca doa akhir tahun lepas asar,

link doa ade kat sini.aku search tadi.

doa akhir tahun

pehtu doa awal tahun plak,
bace lepas maghrib.

ni link doa tu

doa awal tahun

baca jangan tak bacaaa!
selamat tahun baru!

Wednesday, December 24, 2008

dont worry, im okay...kot?

mama,
nak duit belanja boleh tak?
i got no money left.
none at all.

i love u.
n abah to.
i love u too.

segan nak mintak,
seryes segan.

mama tak baca kan blog ni?
hope so.

:)

Saturday, December 20, 2008

im burned too!

same plak ngan aifaa punye entry.bezanya, dia pegi tengok
surf competition, and aku plak enter competition.

aku main bola untuk fakulti aku,yang best nya, the first game start kol 10, which the condition was very, very, very, i mean, VERY panas. like seriously panas punye panas.hah.aku dah cube terangkan gila gila dah ni.memang panas terik. tu game yang start at 10, 2nd game kitorang, start at 1pm. kalau yang start at 10 am tu dah panas, baaaayannngg kannnnnnn. betapa di hydrated aku.lari lari lari, tercungap cungap macam kuda.tercungap cungap je la yang macam kuda. lari nya tak laju macam kuda pon.

itam dah aku.seryeees.shit men.tah bile lak nak ilang dua kale berbeza kat badan aku kali ni. daiiyuumnnn.

kekaseh kekaseh hati, jangan lari bila nampak aku, bagi aku masa untuk pulih.hahha. aku masih irwan yang korang sayanng.
:P

chioooooww!
hangat.nak mandi.

Friday, December 19, 2008

hello there december.

haha,its been a while kan? i was so busy, with work dan sebagainya.remember the thing yang menyerikan rumah aku?ni ha beliau. a kitten!

my moom call him SHAGGY. i dont know why, but its SHAGGY.ahha.

he sleeps like me.hahha.


*dont mind the semakness background.
aint it cute? here's a video of him, while eating.

video

sooooo~what do u think?haha.comelllllllllllllllllllllllll takkk?

Monday, December 8, 2008

raya.aidiladha

aku menyesal tak makan masakan mama banyak banyak tadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

sebabnya?
nak berkejar pulang balik ke cyber.
sebabnya?
ada submission esok.
babi.hah.babiiii.
menyesai.
aku menyesaiii.

selamat hari raya.

Sunday, December 7, 2008

cuti cuti cutiNYOOOOO

haha,aku tergelak dengan aku punya tajuk entri aku sendiri.yang paham,paham lah.yang tak paham,buat buat paham sudahh.haha.

haa.arini ari ahad.dan aku mengupdate blog aku arini.tadak kena mengena kan?aku tau.haha.im in penang for hari raya aidiladha, esok hari. hari jumaat aku bertolak dari cyber, and esok petang, around 3 i guess,ill be heading back to cyber.haishhhh~

haaa,cuti,tak macam cuti. kena buat kerjaaaa. aku tengah cuba siapkan sri aku arini,suuupayaa,esok aku bleh rayaaaa!haha,terus berusaha.berusaha.berusahahahaha.tension,biasalah.tapiii.ada penyeri baru dalam rumah aku kat penang.nanti aku akan aku post satu entri,apakah penyeri itu. till thennn,

selamat hari raya aidiladha!