Wednesday, August 12, 2009

selamat hari graduasi!

haha,hello rakan rakan,aku agak happy skarang ni,alah,biasalah,mood graduation masih di hati,haha.lepas 4 tahun stadi, graduate gak aku.tak penah fail plak tu.grad on time weh. bangga kot,gila ni.gila.haha.

kepada kawan kawan yang grad sama, tahniah weyy!
yang dah tak jumpa sangat lepas ni,takpa,facebook ada.haha.kepada semua yang gambar yang ada aku dalam nya,sila la buzz aku dan passing kat aku.hehe.sapa nak gambaq depa,bitau aku.aku bagi.

oh.yeah.gambaq.nah.aku upload sket kat sini.





ni masa dalam hotel, malam sebelumnya,haha.best kan?aku tau.terima kaseh.haha.
yang bawah ni plak more on the graduation day lah.haha.


8 komen:

Alia Ibrahim August 12, 2009 at 6:20 PM  

phewittt2,bkn dkt wan,tp kt adik wan..
hahahahahahaaaaa..
congratz broo!!!
*lps ni nk lepak jgn lupa ajak*
kekekekeeee.. =P

wantuutri August 13, 2009 at 9:41 AM  

ahahha.
aayat tu macam kenal je.haha.tu untuk orang lain lah.tak kene kat wan.haha :P

thanks alia!

wantuutri August 13, 2009 at 9:41 AM  
This comment has been removed by the author.
puppet August 16, 2009 at 12:38 PM  

nak nak nak adik wan. haha :p

wantuutri August 17, 2009 at 11:01 PM  

aifaa : hahaha.hamboih gataii!

fzalah August 19, 2009 at 9:47 AM  

konvo mmg best !

surianie samsudin August 19, 2009 at 6:56 PM  

jealous aku tgk picture picture hang....kan lebih complete kalau ada awek kat sebelah tue..mak hang sure suka....

wantuutri August 20, 2009 at 6:58 PM  

haha.aku hensem sorang sorang sudah laa