Sunday, February 8, 2009

suka kucing tak?

well i love them!

dah 22 tahun aku hidup,with bulu kucing all over my face,haha.maybe kena tolak time aku bayi dulu la kot kan,takkan my mama nak biarkan anak dia kena gomol ngan kucing masa bayi?ehhe.who knows.

kat umah aku ada 15 ekor kucin.parsi semuanya. [15 ke?ke ade lebeh?].lebeh kurang la kan.halaman rumah aku dah jadi kawasan perkuburan.yeah.u know what i mean kan. arwaharwah kucin yang mati suma kami tanak kat halaman rumah.tu la sebabnya rumah aku pokok idop dengan segar kot.ada baja terbaik.parsi kot.haha.

and yeah.skarang aku duduk kat cyberjaya tralala, dalam umah sewa ada sekor kucing betina,kucing betina yang menjadikan rumah ni sebagai habitat dan mengangaap dirinya sebagai salah sorang housemate kami,tanpa membayar satu sen pon.last 3-4 bulan, she gave birth to 4 little cute cuddly jublu jubly kittens.

ni ha gambar anak beliau, 4 ekor.haha.so yeah.tengoktengok lah ye.







comel kan?

[notice something?mata diorang ni besar oh!tebeliakkk je memanjang!]

ill update with some picture of my persion cat in my other entry nanti.insyaAllah~

11 komen:

Farah Nadia February 8, 2009 at 6:00 PM  

kucing comey!!!!!!!!!!yg hitam putih tu...over lebat lak bulu dia!aku nak celup dlm aiyaq paneh leh tak?

waNny February 8, 2009 at 7:21 PM  

wahssssssssssss.. MATA NYA BULAT PAKKKKK!!!!!

wantuutri February 8, 2009 at 7:38 PM  

farah :woih.mana buleh!

wanny :comeyyy kannnnnnnnnnnnn

Syaza Liyana February 8, 2009 at 8:09 PM  

omggggg comel gilak !

nak sekorrr?? tapi taknak jaga. nak belai2 je.

Syaza February 8, 2009 at 10:44 PM  

ni semua anak kn?
ibunya mana?

cik hanim February 8, 2009 at 11:31 PM  

dah kedekut kucing upload2 plak kat sini..

wantuutri February 8, 2009 at 11:52 PM  

syaza : haha,tanak jaga,cemana nak belai?

syaz : haha,mommy?ill upload later lah~!

hanim : bleargh.tamau bagi ang.tamau.

Ariff Shazwan February 9, 2009 at 1:07 AM  

woi2..
nanti ak balik malaysia..
bagi aku satu!!
haha

bB boO February 9, 2009 at 1:31 AM  

comel! kuceng siam ade?
baru sebangse ngn nini en ;D

wantuutri February 9, 2009 at 12:25 PM  

arep : tak boleh tak boleh

nini : hahha,klaka.kucing siam tadee,nini kasik satu kat wan boleh?

Bahia Apple February 24, 2009 at 11:50 PM  

blakang umah cyberia kite pon ade anak kucin gak, tp kucin lain la, satu mcm kucin siam satu lg hitam legam, tp gemukgemuk ohh geram nyeee!