Monday, November 23, 2009

Friday prayers

okeeehh.

jom mula.aku tanak cakap pasal orang yang tak p friday prayers, nak bisingbising pasal orang buat apa, aku sendiri pon sembahyang tak cukup.

berbalik kepada masalah sembahyang jumaat, yang aku paling tak puas hati, pasal handphone.
manusia palat babi tak dak otak mana la yang suka call orang masa sembahyang jumaat?

hallo bos,
kawan kawan lelaki yang tak p sembahyang jumaat, perempuanperempuan, awek awek,
warga satu malaysia yang lain,

takboley ka tunggu sampai lepas pukul 2 baru call orang yang berkenaan?

yeayeayea,
yang emergency call, aku pon taleh nak kata apa la kan,
itu, aku mintak maafla,bahasa aku kasaq sket.

aku tengah bercakap pasal yang tak urgent.
sabaq sikit la,
waktu orang sembahyang jumaat,
tolooongg la jangan call.

macammacam bunyi ada.
dari "krinnngg krinnng" sampai yang aku tak paham kejadah apa, terjeritjerit dalam poket.


dahla orangorang muda macam aku ni banyak dosa, nak khusyuk sikitt sikiiiiitt pon tak boleh.

tolong la wey.tolong paham.
yang tuan punya handphone pon, jangan la jadi bodoh.silent kan la handphone tu. dah tau nak sembahyang, silent kan la. bukan susah pon.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

2 komen:

suehanna November 25, 2009 at 11:55 PM  

woh so fun reading this. lama tak baca blog hg!

wantuutri December 1, 2009 at 3:35 PM  

sue : hahah,fun ke?thanks.oh lama dah tak posting ponnn~!