Wednesday, April 15, 2009

sayang,rumah saye tade air.

hahhhhhhhhh,tahi sunggoh, bangun nak mandi pagi, tapi taleh mandi.tau tak paseypaa?

umah tadak ayaaaqq.

kepala ko** tuuutt betuii.

dan dengan ini kami warga d23aa mengambil keputusan untuk bermandi manda di shower yang terletak kat block b punya swimming pool.

tuala dah kat kepala, berus gigi dan shampoo serta sabun mandi dah digenggam,selipar sudah dipakai, bermulalah adventure kami ke block b.[padahal dekat je.blakang umah je pon]
jalan,jalan jalan.sampai.pergh.rasa macam orang yang duduk kat block sekeliling swimmingpool tu dok usha dari ataih bila kami sampai.

azwan dah basah dalam shower.
naz tengah gosok gigi sambil rendam kaki dalam kolam.
aqim pon tengah gosok gigi.
aku?
masih ragu ragu.

"ayaq ni bersih ka woi?"

maka rakan rakan lain cakap,

"bersih la wey,kami mandi dulu tadak kurap kurap apa pon"

so kami pon mandi,

aku pakai boxer ja mula mula.pehtu dengaq sora aqim cakap ni,

"wey wan nampak pungkoq"

demmit.aku lari p pakai suaq pendek,tak la nampak sangat.segan la woi.dah la mandi curi curi.adoilaaa.ni sume palat.tahi sunggoh.bil dah bayaq,mana ayaq? wah.rhyme pulak.

okeh dah siap mandi,berjalan balik umah macam tadak apa berlaku. orang lalulalang usha,kami buat muka ketat.aaahhhh,janji dapat mandi.peduli hahhpaaa~!

9 komen:

nab April 15, 2009 at 12:43 PM  

haha. nice. wait u guys mandi in the open space ke in toilet? haha

wantuutri April 15, 2009 at 12:49 PM  

open spaceeeeeeeeeeeeeeeeee

Yun Yi April 15, 2009 at 2:44 PM  

open space pun takpe~
janji dpt mandi aaa

wantuutri April 15, 2009 at 3:33 PM  

hahaha.tau takpe!!

Alia Ibrahim April 15, 2009 at 7:51 PM  

ahahahaaa..
lawak2..
mcm darurat je..
kesian betol..

wantuutri April 15, 2009 at 8:21 PM  

hahaha.darurat la jugak,kami p mandi sauna kat clubhouse tadi.wahwaha.best gila.

::tNstKz:: April 15, 2009 at 9:04 PM  

laaaaa....rogi tak p cyber td hahaha

Anonymous April 15, 2009 at 10:06 PM  

patut ah hampa pi sauna..haha
YANG

nur suhana May 1, 2009 at 7:34 PM  

org kdah?
*kenyit mate sikit.
ahahaha;p