Friday, October 24, 2008

kan best,kalau....

kalau

ada orang datang nak tegor kita,
dan orang yang datang tu
kita tak puas ati.
kita pendam perasaan marah,
kita benci,
kita tak suka,
kita rasa nak tampar,

dan tanpa segan silu,
dengan tidak beradap,
dengan rasa tidak berdosa
dan
dengan rasa tidak bersalah,

kita tgk kat dia,
kita jerit.

jerit apa?

FUCK OFF!!!

alangkah best nya. kalau aku buleh buat camtu.

*aman terlibat sama dalam post nih.

8 komen:

waNny October 25, 2008 at 1:53 AM  

huhuhuh .. alangkah bestnyaaa .. huhuhuh .. tapi susah kannnnnn..

syaza October 25, 2008 at 3:25 AM  

wow...boley je wat cmtu kt sini..huhu..

wantuutri October 25, 2008 at 12:54 PM  

wanie : hahaha.tahu takpe,tayah nak rasa nak jaga hati what whatsoever.uish.

wantuutri October 25, 2008 at 12:54 PM  

syaz: haha,sini sane lain!

syaza October 25, 2008 at 8:06 PM  

hahahaha~ =p

delina October 27, 2008 at 1:14 PM  

best gak kan kalau bole buat macam tu.lalala

zhazu October 30, 2008 at 2:04 PM  

haha just say it out loud . everthg we'll be back normail soon . just my prediction .aahaha .

wantuutri October 31, 2008 at 11:49 AM  

del:haha.tahu takpe,pegi kat muke,jerit kuat kuat.hahha